View Fragrance Collections
Het winkelmandje is leeg
 GEURSELECTIE

Bekijk onze
geurcollecties

ALLE COLLECTIES
BLOEMEN
GREEN & GROEN EN FRIS
WARM & KRUIDIG

...of kies je geur en categorie...

GEURSELECTIE
 

Bloemen geurcollectie

Floral

Spring Flowers

Een bloemenzee

Spring Flowers
Een heerlijke zoete, frisse geur met in de topnoten roos, ylang-ylang en oranjebloesem. Het hart opent met pruimen, kruidnagel, viool en meidoorn. De basis is geïnspireerd op muskus, jasmijn en viool.
 

Green & Groen en fris geurcollectie

GreenAndClean

No.17

Sprankelend met warme houttonen

No.17
Een verfrissende en sprankelende geur van citrus met een vleugje zoete bloemen en fruit. In de topnoten sinaasappel, mandarijn en grapefruit en in het hart een combinatie van jasmijn en zwarte bessen. De basis is subtiel versterkt met muskus.

St. Tomas

Fruitig en fris

St Tomas
Licht en fris, met een rijke en verfijnde ondertoon: St. Tomas is een frisse en verkwikkende geur. De topnoten bevatten munt, berkenblad, grapefruit en groene appel. Het hart wordt gevuld door geranium, lavendel, dragon terwijl de basis is opgebouwd uit vetiver, patchouli en mos.

Victor

Aromatisch en verleidelijk

Victor
Een rijke, geheimzinnige geur die verleidt. Victor zit vol met nootmuskaat, roos en grapefruit in de topnoten en heeft een hart van lavendel, geranium en zwarte peper. De basis bestaat uit benzoë, vetiver, patchouli en cederhout.
 

Warm en kruidig geurcollectie

WarmAndSpicy

Key Lime & Ginger

Opwekkend fris en pittig

Key Lime & Ginger
Een eigentijdse combinatie, citrus en gember, die resulteert in een stimulerende geur: krachtig en fris. De topnoten sprankelen met citrus en kaneel terwijl het hart exotische bloemen en kruiden bevat. Muskus, vanille, sandelhout, witte berk en patchouli zorgen voor een pittige basis.

Under the Leaves

Levendig en warm

Under The Leaves
Deze sensuele warme geur is veelzijdig en gemakkelijk te dragen. De topnoten bestaan uit sinaasappel en tomatenbladeren. In het hart hyacinth en lelietjes-van-dalen met een basis van cederhout en muskus.

S5 Box

LoginWelkom terug bij Charlotte Rhys!